Pàrquing

Camper Park Empordà és un exclusiu pàrquing interior on pots guardar amb total seguretat la teva autocaravana, caravana o remolc. També venem i lloguem autocaravanes i accessoris. Volem crear el nou concepte que el món del caravaning no està acostumat, el client té una bona venda però no té una bona postvenda, hem creat una molt bona estructura perquè això no passi. Amb un taller annex a les instal·lacions de venda i amb un personal molt ben qualificat i format.

Viatjar amb autocaravana, caravana o remolc és tota una filosofia de vacances, però quan aquestes s’acaben, sovint tenim dificultats per trobar el lloc adequat, cobert, ben condicionat i segur, per aparcar-hi el nostre estimat vehicle mentre no l’utilitzem.

A Camper Park Empordà disposem de 3.000 m² totalment interiors amb places adaptables a les diferents mides dels vehicles.

Les nostres instal·lacions formen part d’un recinte tancat amb sistema de seguretat connectat amb la central d’alarmes i la policia les 24 hores del dia.

Volem ser el teu aliat en la cura i el manteniment de la teva autocaravana, caravana o remolc, perquè la teva tranquil·litat és la nostra prioritat.

La nostra llarga trajectòria professional dins el sector automobilístic ens permet afrontar amb qualitat i garanties el projecte Caravan Indoor Park, així com oferir serveis addicionals de mecànica i reparació de vehicles, planxa i pintura, neteja i, fins i tot, possibilitat de traster.

Caravan Indoor Park està situat a Santa Llogaia d’Àlguema, al costat de Figueres (Girona), a tocar de l’AP-7, amb molt fàcil accés.

Consulta les nostres tarifes des de 400 euros/any

 

Pàrquing

Pàrquing de 3.000 m² i 100% interior dins d’un recinte tancat

Pàrquing

Places per a autocaravanes, caravanes i remolcs de totes les mides.

Pàrquing

Sistema de seguretat connectat amb la central d’alarmes i la policia les 24 hores del dia.

Pàrquing

Possibilitat de traslladar el teu vehicle fins a les nostres instal·lacions. Consulta’ns