Un allotjament a cada població

NO PERDIS L’OPORTUNITAT DE VIURE EXPERIÈNCIES ÚNIQUES!

Gaudeix d'unes vacances extraordinàrias allà on vulguis! Ens adaptem al teu de estil vida personalitzant el teu lloguer: bici montaña / carretera, carreres offroad, trail running, running, esquí , escalada, etc...

TEMPORADA BAIXA

D'octubre a abril (excepte ponts) de 3 a 9 dies 120€ a partir de 10 dies 105€ . *Mínim 3 dies*

TEMPORADA MITJA

Setembre, Maig, juny, ponts i Nadal de 7 a 9 dies 140€, a partir de 10 dies 125€. *Mínim 7 dies*

TEMPORADA ALTA

Juliol i Setmana Santa de 7 a 9 dies 170€, a partir de 10 dies 155€ . *Mínim 7d*

TEMPORADA EXTRA

Agost a partir de 10 dies o més, 185€
Consulta packs cap de setmana

Serveis inclosos

Pàrquing gratuït indoor amb videovigilància i alarma. Servei per a un cotxe durant els dies del lloguer.
Altres: mànega per omplir aigües i adaptadors de connexió, falques d’anivellació, cable elèctric amb diferents adaptadors.
Pack neteja: escombra, recollidor, baieta, bosses escombraries, fregall, detergent plats, escorredor de plats, fregona i cubell, detergent per a la neteja,..
Assegurança a tot risc. S’haurà de dipositar una fiança de 700 € amb una targeta de crèdit. Franquicia en cas de sinistre 1000€
Kilometratge inclòs en el lloguer: 200 km al dia. Per lloguer de 10 dies o més 350km al dia.
Instruccions i assessorament de funcionament.
Kit de primers auxilis.
Protectors de llits.
Assistència en carretera a tot Europa.
Bombona gas Propà.
Taula i cadires exterior.
Estris de cuina

Serveis addicionals

Entrega diferida

Pots retornar-la el dia següent del lloguer entre les 8:00 i 9:00. Preu 65 €. Recollida diferida. Pots recollir l’autocaravana el dia abans del lloguer entre les 18:00 i 19:00. Preu 65 €.

Pack roba

Coixí, llençols, tovallola de bany i tovallola petita. 20 € / lloguer (Preu per persona)

Assegurança

Assegurança de viatge i cancel·lació. Preu en funció de durada. Veure la documentació.

Animals de companyia

Acceptem animals de companyia. Preu: 100€ degut a la realització d'una neteja i desinfecció amb ozonització

Preguntes freqüents

¿QUÈ HEM DE PORTAR?

És molt important tenir clar que viatjareu en un espai reduït, per això cal intentar no excedir-se amb l’equipatge. El que realment és imprescindible serà agafar el passaport o DNI de tots els ocupants, el carnet de conduir dels diferents conductors autoritzats en el contracte, les targetes sanitàries, una targeta de crèdit, una llanterna, un encenedor, roba d’abric, bon calçat i mapes i guies dels indrets a visitar.

¿SEMPRE HEM D’ANAR A DORMIR A UN CÀMPING?

Una autocaravana disposa d’un ampli ventall de possibilitats per fer una pernocta. Es pot dormir en un càmping o també en qualsevol àrea (pública o privada) destinada a les autocaravanes. Hi ha diverses apps i pàgines webs especialitzades en aquest tema, com per exemple park4night o campercontact, que ajudaran a l’usuari a trobar una bona àrea per passar la nit. Caldrà respectar les indicacions dels cartells de cada àrea i tenir clar, que quan estacionem fora d’un càmping o àrea privada, el tendal, les cunyes, les taules, les cadires o sobrepassar l’amplada del vehicle amb finestres o porta obertes, no està permès.

¿ÉS DIFÍCIL CONÉIXER EL FUNCIONAMENT D’UNA AUTOCARAVANA?

En absolut. A més, disposareu de tota la informació necessària en tutorials elaborats per nosaltres mateixos i estarem disponibles durant les vostres vacances per poder aclarir qualsevol dubte.

¿ES DIFÍCIL CONDUIR UNA AUTOCARAVANA?

Conduir una autocaravana no és difícil. Només caldrà tenir en compte l’amplada del vehicle en les vies secundàries, l’alçada de l’autocaravana al aparcar en una zona amb arbres o al entrar en un peatge, un pàrquing cobert o una benzinera i la llargada quan hi ha un estacionament o en els girs tancats.

Per la resta, cal prendre les mateixes precaucions que amb qualsevol vehicle.

¿A PARTIR DE QUINA EDAT PUC LLOGAR L’AUTOCARAVANA?

La nostra assegurança permet fer el lloguer a persones majors de 25 anys i amb tres anys d’experiència de carnet B. Per això, és imprescindible reunir aquestes dues condicions per sol·licitar la reserva.

¿PUC FUMAR DINS DE L’AUTOCARAVANA?

No es pot fumar dins de l’autocaravana. A més això us ajudarà a tenir menys risc de causar desperfectes a la tapisseria o mobiliari. En cas d’haver fumat a dins, el cost de la neteja especialitzada anirà a càrrec de l’usuari

 

Més informació